Loading
O NAMA

Villa Sky

Vila Sky je prekrasna vila na plaži, koja se nalazi u malom mijestu Medići pored Omiša. Moderno opremljena, smiještena je uz samu pješčanu plažu, pored kristalno čistog mora. Okružena je prelijepim mediteranskim vrtovima, prepunim stablima maslina, limuna, naranči i kivija te raskošnim palmama. Uz mirise lavande i ružmarina brzo zaboravite užurbanost i stres svakodnevnog življenja. Sve što treba da napravite je da uživate i da dozvolite da vas razmaze udobnosti Ville Sky.

Najatraktivniji dijelovi ville su prostrane terase koje omogućuju puno prostora za relaksiranje i odmor, kao i za opuštajuće druženje i objedovanje na otvorenom, ali i za uživanje u vašoj prvoj jutarnjoj šalici kave dok promatrate more, zaneseni zvukovima njegovih valova. Zbog različitosti aktivnosti koje su dostupne kako u villi tako i u okolnoj regiji, ovo je imanje pogodno za većinu dobnih skupina i ljudi različiti ukusa i osobnosti.

VILA SKY

O Medićima

Villa Sky se nalazi u malom mjestu Medićima, nedaleko od grada Omiša, na samo 7 km, od Makarske 25 km, od Splita 30 km te od aerodroma 50 km.

VILA SKY

Okolica

U Mimimicama susjednom mjestu postoji market, nekoliko kafića i restorana, pošta i turistička agencija. U obližnjem gradu Omišu moguće je organizirati rafting na rijeci Cetini i druge aktivnosti kao penjanje, ronjenje, jedrenje, odbojku, tenis i izlete brodom.

Hrvatska u pokretu

Video prezentacija

Hrvatska je mlada zemlja, sa novom energijom koja će vas ispuniti sa čistim životom. Ne ispunjavajte svoj život danima, ispunite svoje dane životom. Hrvatska, puna života.